המאפיה | The Bakery

טְרִיּוֹת, אֵיכוּת, מְחֻיָּבוּת וְאַהֲבָה הֵם לֶחֶם חֻקֵּינוּ.

קשרי האהבה שלנו עם לחם ואפיה התחילו אי שם במאה ה-19 בענתב, עיר קטנה בגבול שבין סוריה לטורקיה שאליה היגרה משפחת לוי כדי לחמוק ממהומות נגד יהודים שהתחוללו באיסטנבול עיר הולדתם.

שם בענתב, הקים אביו של סבא רבא שלנו בית מאפה קטן שהתמחה בפיתות ולחמים. מספרים שהניחוחות המנחמים שהפיצו המאפים משכו אל בית המאפה את כל תושבי העיר ושכנותיה.

בשנת 1929, כאשר סבא שלנו מרדכי (ז"ל) היה נער צעיר עלתה משפחת לוי לארץ והתיישבה בירושלים. באותם ימים הקים ניסים, אב המשפחה בית מאפה קטן בשוק מחנה יהודה שאת מרכולתו מכרו צעירי המשפחה על מגשים ברחבי השוק והעיר. לימים היתה זו המאפיה הגדולה והעסוקה ביותר בשוק מחנה יהודה.

מאז עלייתם ארצה ועד עצם היום הזה, בני משפחת לוי המורחבת מנהלים בתי מאפה רבים ברחבי הארץ.

בשנת 1975 אבינו היקר הקים את המאפיה באשדוד ואנחנו , 2 בניו, שאפיה היא טבע שני שלנו - מנהלים את המאפיה באהבה רבה מזה עשור שני.

איכות מעולה

שיטות אפיה מסורתיות, חומרי גלם טבעיים ואיכותיים, ייצור בעבודת יד, התפחה טבעית, אהבה, כל אלה מולידים מאפים משובחים ולחמים שהפנים שלהם אוורירי והקרום החיצוני קריספי. תענוג!

מגוון רחב של מאפים

לחמים, לחמניות ושלל מאפי בוטיק, גם בהתאמה לצרכי הלקוח.

מוניטין

כשאומרים "אלה כאן עוד משנת 1900" מתכוונים אלינו. אנו מבינים בקולינריה ועובדים עם שפים, מסעדות, דוכני מזון מהיר ואולמות אירועים ברחבי הארץ.